_DSC4358.jpg

KONTAKT
Therese Asplund
www.linslusen.com
www.thereseasplund.com
therese.asplund@linslusen.com
Telefon Ateljé: 0226-803 65
Mobiltelefon: 0707-99 99 91

THERESE ASPLUND - ATELJÉ LINSLUSEN 

Jag är en svensk porträttfotograf med passion för människor och ljus. Jag driver fotostudion Ateljé Linslusen, tillsammans med min assistent Emelie, där vi fotograferar massor av familjer och barn, och Fotograf Therese Asplund AB, där jag jobbar mot företag med både fotograferingar och konsultuppdrag.

Jag jobbar både i studio och ute på loaction och även om porträtt är min specialitet så gör jag även mycket produkter, mode, reklam och arkitektur. Det bästa med mitt jobb är alla roliga platser jag får besöka och alla trevliga människor jag får träffa. Perfekt för en sällskapssjuk och nyfiken person som mig!

När jag inte fotograferar har jag förmånen att få undervisa i fotografering och hålla workshops. Sedan flera år tillbaka är jag lärare i Nikon School och på Moderskeppet, och jag har även varit i Kina och hållit workshop i ljussättning tillsammans med Elinchrom.

Jag innehar både svenskt Gesällbrev i fotografi och är certifierad Qualified European Photographer. Förutom detta är jag även stolt och glad över att få vara en av Sveriges sex ambassadörer för Elinchrom.

Fler av mina bilder hittar du på Instagram under @fotografthereseasplund